Scrunch: Τα ιδανικά παιχνίδια παραλίας για γονείς και παιδιά!

Πάρτε τα κουβαδάκια σας στις τσέπες και φύγαμε για παραλία!

Ναι, ναι, ακόμα και στις τσέπες χωράνε τα πολύχρωμα παιχνίδια παραλίας της Scrunch! Αυτό είναι και το μεγαλύτερο προτέρημα τους. Τυλίξτε τα, διπλώστε τα, βάλτε στα στη τσάντα, κρατήστε τα στο χέρι! Όπως και αν προτιμάτε να τα μεταφέρετε, το σίγουρο είναι ότι θα σας γλιτώσουν από περιττά βάρη και όγκο. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να μπορούν να χωράνε ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους! Όσο και να τα πιέσετε, αντέχουν και δεν χάνουν το σχήμα τους! Αποχαιρετίστε τα βαριά, μισοσπασμένα πλαστικά κουβαδάκια που μετατρέπουν το μπάνιο σας σε "εφιάλτη" και καλωσορίστε τα νέα, ελαφριά και ανθεκτικά αξεσουάρ για τη θάλασσα και όχι μόνο! Είναι ιδανικά για παιχνίδια στο νερό, στην άμμο ακόμα και στον κήπο!

Αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν άφοβα, χωρίς άγχος για το αν θα χτυπήσουν ή αν θα χαλάσουν τα παιχνίδια τους! Τα αξεσουάρ της Scrunch, είναι ελαφριά και μαλακά και γι' αυτό δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Καθαρίζονται εύκολα και λόγω του υλικού κατασκευής τους, αντέχουν σε χτυπήματα, γδαρσίματα ή γρατζουνιές και τα χρώματα τους παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμη και επαναχρησιμοποιούμενη σιλικόνη, η οποία προέρχεται από άμμο! Φυσικά, αυτό τα καθιστά ασφαλή, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον! 

 Έχετε όρεξη για φρίσμπι μέσα στο νερό; Θέλετε μήπως να πιάσετε ψαράκια ή να φτιάξετε σχέδια στην άμμο; Μη το σκεφτείτε! Διαλέξτε το αγαπημένο σχέδιο της Scrunch εδώ και είστε έτοιμοι για ένα ξέγνοιαστο δημιουργικό και κυρίως παιχνιδιάρικο καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά σας!

Older Post Newer Post

Leave a comment